Eдин ДЕСЕН блог за ДЯСНА политика :)

неделя, 8 юли 2012 г.

ГЛАСУВАМЕ ЗА БЪДЕЩЕ - БЪДЕЩЕ за СДС и за БЪЛГАРИЯ!


Днес  МСДС – Оборище  гласува своето доверие на д-р Ваньо Шарков за Председател на СДС.
Това доверие беше заслужено с много труд и последователност през годините, а не – спечелено по време на кампания.

Ние гласувахме не за „кандидат”, ние гласувахме за Лидер, когото познаваме и чиито качества сме имали възможност да проверим във времето.  Гласувахме за този, който не се страхува от много работа или – от истината, казана директно. Гласувахме за  някой, който  продължава да вярва в „Синята идея”, отвъд себе си, своето поколение, или позициите. 

Гласувахме за Ваньо Шарков, за да дадем шанс, може би последен шанс, на СДС да се превърне в това, което винаги е трябвало да бъде – глас на истина, свобода, безкомпромисност в следването на принципите на свободното общество, глас на мъдрост и здрав разум, който да се противопостави на лобизма, олигархическите и мутренски кръгове, опитващи се да дърпат конците на управлението на България.

ТОВА е СДС, който искаме да видим, от който ще бъдем част! Другите му „варианти” са неприемливи за нас!

Ние не искаме СДС да се влива  в (или - продава на) ГЕРБ!

Не сме съгласни да си затваряме очите и устата за полицейщината в страната ни, заради някакви болни лични амбиции на хора, желаещи да си подсигурят някаква политическа кариерка, продавайки цялата организация с тази цел!

Ние не сме коректив, ние сме опозиция на тази власт! Времето на корекциите безвъзвратно отмина! ГЕРБ ясно показа лицето си чрез своето управление и то далеч не е "дясно"!

Ние искаме да има реално „дясно” в страната ни и смятаме, че „България на гражданите” не е десен проект, независимо какви етикети му се лепят!

Ние искаме бъдеще за България!  И сме готови да направим нашата част.

Вярваме, че „ЗАЕДНО” е по-добрата формула за успех на дясното в България, отколкото „ПО ОТДЕЛНО”!

Затова – гласуваме за Ваньо Шарков!