Eдин ДЕСЕН блог за ДЯСНА политика :)

четвъртък, 6 декември 2012 г.

СДС НАПУСКА СДС! "ЛАВИНООБРАЗНО"!


Днес  чух, че в СДС имало „лавинообразно” нарастване на членската маса.

Чух го, докато се редих на опашка, за да представя официална декларация от над 30 души, с които заедно напускаме СДС. 

Тези 30 души представляват повече от 1/3 от организацията на СДС в р.Оборище. И са предимно младите хора от тази организация…

Разбирате колко нелепо звучи подобно изказване за „лавинообразно умножаване” на фона на ежедневните нови и нови напускащи въпросната организация. И то - в момента, в който напуска поредната знакова за тази организация фигура, каквато беше г-н Станислав Благов, избран 4 мандат за кмет на Свищов!

Още по-нелепо беше това, че отивайки в централата, за да депозираме заявленията за своето напускане, там не бяхме допуснати да направим това!

Понеже сме били ТВЪРДЕ МНОГО!!!

Нито един представител на ръководството не се появи, за да коментира или приеме тези „оставки”. Всъщност казаха, че председателят не е там.


С уговорки беше допуснат да депозира заявлението си за напускане единствено г-н Благов, като на медиите беше забранено да го придружат. Останалите трябваше да оставим своите заявления ….на РАДИАТОРА на парното, във фоайето на централата на СДС!


Може би трябваше да си депозираме оставките в кметството на Карлово, или .... в централата на ГЕРБ? Там сигурно има повече място и това, че сме много няма да смути никого?

Както и досегашният председател на ликвидираното МСДС-София попита, наистина, как ли се справят тогава на Раковска с тълпите от прииждащи да станат нови членове на "възроденото", или по-скоро Гербаризирано, СДС …хм...?!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар